Test en Koop

Doe hier uw aanvraag


  Ontvang 2 GRATIS maaltijden om ons te testen voor uw aankoop ?

  Vraag hiernaast uw 2 testmaaltijden aan :

  1 - maak 2 keuzes uit ons assortiment katten- of hondenbrokjes,
  2 - vul uw volledig adres in zodat we de staaltjes kunnen bezorgen,
  3 - uw persoonlijk telefoonnummer !

  Let op, een onvolledige aanvraag kan niet in behandeling worden genomen !  

  Eén gratis verzending per adres. Als onze monsters niet op voorraad zijn, sturen we u een equivalent of nemen we contact met u op zodra ze weer beschikbaar zijn.

  Welkom in de wereld van Brokjesenzo !  Wij gaan 100% voor uw tevredenheid
  en we doen ons best om uw huisdier de meest gezonde en smakelijke voeding te geven

  1. Kies de maaltijd die het beste bij uw huisdier past

  Een uniek receptvoor jouw huisdier op basis van de noden van je hond of kat. Steeds de beste smaak, 100% natuurlijk en aan dezelfde prijs als de winkelmerken. 93% ziet duidelijk het verschil door de gepersonaliseerde hoogkwalitatieve formules samengesteld door experten. De verbluffende resultaten zijn al na 2 maanden zichtbaar : Meer energie, een gezonder gewicht en betere vacht en stoelgang.

   
  2. U wil toch ook het beste voor uw hond of kat

  We willen allemaal onze honden en katten zo goed mogelijk verzorgen. Daarbij hoort ook een geschikt voer voor uw hond of kat. Natuurlijk in eerste instantie om uw huisdier zo lang als mogelijk gezond te houden. Daarnaast bestaat er dieetvoer om uw hond of kat te ondersteunen op het moment dat ze ziek worden. Denk bijvoorbeeld aan problemen met de blaas en urinewegen, de nieren, het maagdarmkanaal, de lever, huid en voedselallergie, suikerziekte, stress, overgewicht, gewrichtsproblemen en noem er zo nog maar een paar.

  3. Aan huis geleverd met de glimlach

  We willen uw dagelijks leven eenvoudiger maken door uw kattenvoeding of hondenvoeding bij u aan huis te leveren. De puzzel van het dagelijkse leven kan er al snel voor zorgen dat er een stukje vergeten wordt. We hebben veel aan ons hoofd en het meenemen van het boodschappenlijstje naar de winkel wil daar nog wel eens bij inschieten. Gebeurt het u weleens dat u met zware tassen vol met boodschappen thuiskomt en uw hond of kat u met vragende ogen opwacht en u erachter komt dat u het voer alweer vergeten bent? Op zo’n moment is de service die Brokjesenzo u biedt onbetaalbaar. Hier kunt u kiezen uit een breed assortiment aan kattenvoeding en hondenvoeding zowel nat als droogvoer. We hebben uiteraard ook diverse traktaties en accessoires voor uw hond of kat, die wij graag bij u thuisbezorgen.


  Kies nu uw ideale voeding. Bestel uw gezonde voeding voor kat of hond online.

  Ontdekken