Maak uw keuze

Voedingskwaliteit

  • Voedingsenergie 890 Kcal/100g.

Laxolja is een unieke, premium kwaliteit visolie

  • Alle productie is online: Dit betekent dat er geen opslag van grondstoffen is. De doorlooptijd van levende vis tot afgewerkt geproduceerde olie is slechts een uur. De grondstof wordt geproduceerd onder ISO-normen en maakt de zalmolie volledig traceerbaar. Tijdens de productie of het bottelen van de zalm olie is er geen conserveringsmiddelen gebruikt en ook bij het bottelen van de olie worden er geen chemische reinigings processen gebruikt die de kwaliteit van de olie zouden kunnen beinvloeden. De Visolie is vrij van chemicalen en toevoegingen, het bevat enkel de verse olie. Onze unieke toegang tot hoge kwaliteit grondstoffen maakt dit mogelijk. Bij het maken van de vis filets worden de overige producten direct verwerkt in dezelfde fabriek. Het resultaat is een pure zalm olie met een unieke premium kwaliteit samenstelling, smaak en geur. De hoge gehalte astaxanthine geeft de olie een oranje kleur en een zeer hoge antioxidant avtiviteit. Geen vetzuur supplement kan beter zijn dan de kwaliteit tijdens de productie. Chemische analyse laat zien dat deze olie compositie en kwaliteit het best haalbare is, en erg stabiel blijft over tijd. Het ruikt als verse zalm en de olie is zeer smaakvol. De kwaliteit is zeer hoogwaardig voor zowel menselijke als dierlijke consumptie. De pure olie is de perfecte voedingssupplement, een bron van Omega3. Door de zeer hoge kwaliteit tijdens de productie, een product met een hoog gehalte van natuurlijke antioxidanten en een van de beste bronnen van Omega 3 vetzuren beschikbaar.

Het effect van Omega 3 vetzuren

  • De twee belangrijkste n-3 vetzuren zijn Eicosapentaenic zuur(EPA) en Docosahexaeenzuur(DHA). Deze vetzuren zijn van vitaal belang voor een optimale ontwikkeling, instandhouding en functioneren van veel weefsels en organen. In het bijzonder: celmembranen, de hersenen, de huid, vacht, nieren, bloedvatwand, immuunsysteem, voorloper van hormonen en signaal stoffen, bijvoorbeeld eicosanoïden, ogen (retina).

Laxolja 300ml

 17,00

100% natuurlijke en hoogwaardige zalm-olie, geproduceerd uit verse zalm uit Noorwegen.

DIT ARTIKEL IS ENKEL BESCHIKBAAR OP BESTELLING. Van zodra we uw bestelling ontvangen doen we het nodige om dit artikel spoedig te leveren.(geschate levertijd 7 werkdagen)

 

Categorieën: , Artikelnummer: LAXOLJA